Digital markedsføring

Et viktig element i en
helhetlig Inbound Marketing strategi

En av de mange fordelene ved å bruke inbound marketing markedsførings metodikk, er at det er enklere å nå ut til en bestemt målgruppe.

Hva er Digital markedsføring?

Digital markedsføring er et vidt begrep, og omfatter all markedsføring som foregår over digitale plattformer. Innen inbound marketing er digital markedsføring helt sentralt.

Digital markedsføring er et viktig verktøy når du ønsker å nå ut til potensielle eller eksisterende kunder.

Vi har stor tro på at data ikke trenger å være kjedelig og kun la kreativitet høste resultater. Vår tilnærming kombinerer begge disse kraftige elementene og lar oss levere fantasifulle top-down digitale strategier som engasjerer, konverterer og viktigst av alt, presterer.

Her er noen eksempler på hva slags digital markedsføring som tas i bruk innen inbound marketing:

  • E-post (nyhetsbrev)
  • Blogg og tekstinnhold
  • Video, film og podcast
  • SEO
  • Markedsføring i sosiale medier
  • Betalt annonsering i søkemotorer
  • SMS

Ved å kommunisere med målgruppen din i disse kanalene, kan du sørge for å oppnå økt engasjement og innsikt.

I dag er den digitale tilstedeværelsen av merkevare og produkt minst like viktig som produkter tilgjengelig i fysiske butikker. Det handler om plassering og definere målgruppen. Alle moderne bedrifter vet det og har som mål å nå den digitale populariteten. Så konkurransen er veldig intensiv.

Publikum skifter til digitale plattformer som sosiale medier, blogger og Youtube-kanaler. Å være tilstede ved hjelp av ulike måter for kunde kommunikasjon gjør at bedrifter kan øke merkekjennskapen og engasjere seg med nye kunder.

Podcaster er ikke et unntak. Fellesskapet av podcastlyttere kan presentere et helt nytt publikum og potensielle nye kunder for bedrifter.

Spør oss i dag, og få hjelp til å lykkes med digital markedsføring!

Snakk med oss om Digital markedsføring

Kom i gang med Digital markedsføring

Hos oss i Benchmark Inbound kan du leie et helt markedsførings team innen inbound marketing og all kompetansen du trenger – for prisen av en ansatt. Et skreddersydd team tilpasset deres behov.