Marketing automation

Et viktig element i en
helhetlig Inbound Marketing strategi

En av de mange fordelene ved å bruke inbound marketing markedsførings metodikk, er at det er enklere å nå ut til en bestemt målgruppe.

Hva er Marketing automation?

Vi bruker HubSpot CRM-data for å automatisere prosesser og frigjøre nødvendig tid. Våre skreddersydde metoder og skript er designet for kampanjeoptimalisering som er fullstendig automatisert. 

Antall teknologi plattformer øker drastisk, funksjonalitet i plattformer blir stadig mer kompleks, og uten automatisering vil markedsførere slite med å fokusere på den viktigste delen – analyse og innsikt som kundene virkelig verdsetter fra et byrå. Det er derfor vi har gjort automatisering til en av våre største prioriteringer.

Bygge skreddersydde løsninger

Vi bygger skreddersydde automatiserte løsninger som både bidrar til salg, kundeservice og engasjere eksisterende kunder for å bygge ambassadører. Den samlede effekten er maksimalt oppnåelig fortjeneste.

Marketing Automation blir svært relevante for bedrifter som ønsker å effektivisere innsatsen når de administrerer digitale kampanjer. Muligheten til å lage et sett med regler eller automatiserte “rutineoppgaver” betyr at markedsførere effektivt kan lage enkle oppgaver som utføres på deres vegne av automatiserte rutiner. HubSpots CRM er designet for å utløse handlinger fra din bedrift basert på visse kriterier som kan tilpasses for din virksomhet og oppsett inne i HubSpot.

 

Snakk med oss om Marketing automation

For våre kunder benytter vi marketing automation fra HubSpot for å automatisere monotont og gjentagende arbeid. Markedsavdelinger kan automatisere repeterende oppgaver som e-postmarkedsføring, innlegg i sosiale medier og til og med annonsekampanjer – ikke bare for effektivitetens skyld, men også for å gi kundene en mer personlig opplevelse.

Teknologien bak marketing automation gjør disse oppgavene raskere og enklere å utføre.

Kom i gang med Marketing automation

Hos oss i Benchmark Inbound kan du leie et helt markedsførings team innen inbound marketing og all kompetansen du trenger – for prisen av en ansatt. Et skreddersydd team tilpasset deres behov.