Marketing for hire

Hva er marketing for hire?

Marketing for hire gir deg muligheten til en fleksibel avdeling for markedsføring, internt eller eksternt. Marketing for hire, gir bedrifter muligheten til å engasjere erfarne markedsførings eksperter for tidsbestemte perioder, der det er behov for oppskalering eller erstatte kompetanse i deres bedrift.

Så, hvorfor la bedriften din lide når tid eller mangel på intern kompetanse blir en utfordring? 

Vi tilbyr derfor marketing for hire, så du kan leie markedsførings eksperter midlertidig med, tilpasser du strategien din etter bedriftens unike behov.

5 fordeler med å bruke marketing for hire

Fleksibilitet i ressurser

Med «Marketing for Hire» har du muligheten til raskt å skalere opp eller ned basert på ditt spesifikke behov, enten det er for et enkelt prosjekt eller en sesongbasert kampanje. Dette betyr at du ikke sitter fast med permanente overheadkostnader når du ikke trenger dem.

Tilgang til spesialisert ekspertise

Uansett hva ditt spesifikke markedsføringsbehov måtte være – SEO, sosiale medier, innholdsstrategi, betalt reklame – kan du finne en spesialist innen det feltet uten å forplikte deg til en langvarig ansettelse.

Kostnadseffektivitet

Ved å leie markedsføringsprofesjonelle bare når du trenger dem, kan du unngå de konstante kostnadene ved en fulltidsansatt, som lønn, fordeler, og opplæring. Dette kan gi en høyere avkastning på investeringen for markedsføringsbudsjettet ditt.

Friskt perspektiv

Eksterne markedsføringsprofesjonelle kan ofte gi et nytt og unikt perspektiv på din merkevare eller strategi. De kommer med erfaringer fra andre prosjekter og industrier, som kan gi innovative løsninger og ideer.

Redusert risiko

Med «Marketing for Hire» kan du teste forskjellige strategier, kampanjer eller markedsføringsprofesjonelle uten å binde deg til en langsiktig strategi eller en permanent ansettelse. Hvis en bestemt tilnærming eller ekspert ikke passer for din virksomhet, kan du enkelt justere eller bytte retning.

ROLLER VI KAN FYLLE

Markedssjef

I en tid hvor forretningslandskapet stadig forandrer seg og tilpasning er nøkkelen, har konseptet med å leie inn ledere, som for eksempel en markedssjef, blitt stadig mer populært. En innleid markedssjef gir selskaper muligheten til å dra nytte av dyptgående ekspertise uten de langvarige forpliktelsene som følger med en fast ansettelse.

Digital markedsfører

Digital markedsføring er en uunnværlig del av moderne forretningsstrategier, men ikke alle bedrifter har ressurser eller kunnskap til å navigere i denne komplekse verdenen internt. Her trer en innleid digital markedsfører inn i bildet, tilbyr spesialisert kompetanse akkurat når selskapet trenger det.

Innleid komplett markedsteam

I den raske verdenen av forretningsdrift, kan det være utfordrende for bedrifter å holde tritt med alle aspekter av markedsføring. Fra digital strategi til event-planlegging, hver del krever sin unike tilnærming og ekspertise. For mange bedrifter, spesielt bedrifter i vekstfaser, kan løsningen være å leie inn en komplett markedsavdeling.

Innholdsproduksjon

Et innleid team for innholdsproduksjon er svaret for mange bedrifter. Dette teamet består av profesjonelle innholdsskapere – fra skribenter til videoprodusenter, designere og redaktører – som raskt kan generere, redigere og optimalisere innhold tilpasset merkevarens behov.

Inbound spesialist

I dagens digitale landskap ønsker bedrifter ikke bare å nå ut til kundene; de vil tiltrekke dem organisk. En innleid inbound spesialist er en ekspert dedikert til akkurat dette. En innleid inbound spesialist fokuserer på å skape og optimalisere innhold som resonnerer med din målgruppe, istedenfor å forstyrre dem med tradisjonelle annonser.
TJENESTER INNEN MARKETING FOR HIRE
INTEGRERT ELLER EKSTERNT TEAM?

Integrert - på kontoret

Tett samarbeid
Å ha en innleid markedsfører på kontoret muliggjør enklere kommunikasjon, raskere tilbakemeldinger og tettere integrasjon med interne team.

Kulturintegrasjon
Markedsføreren blir mer kjent med selskapets kultur, verdier og arbeidsmetoder, noe som kan forbedre kvaliteten på markedsføringsinitiativene.

Hurtige justeringer
Eventuelle justeringer eller endringer i strategien kan gjøres raskt og effektivt med en på-stedet-tilnærming.

Eksternt - innleie for kortere periode

Et innleid team for innholdsproduksjon er svaret for mange bedrifter.

Dette teamet består av profesjonelle innholdsskapere – fra skribenter til videoprodusenter, designere og redaktører – som raskt kan generere, redigere og optimalisere innhold tilpasset merkevarens behov.
NOEN AV VÅRE KUNDER