hvem er vi?
Benchmark
inbound byrå
Gjengen i Benchmark har siden oppstarten i 2019 jobbet for at bedrifter skal kunne tiltrekke seg potensielle kunder på en mest mulig enkel og lønnsom måte.

Ved å tilby potensielle kunder relevant og skreddersydd innhold, kan du øke engasjement og oppnå kundevekst. Målet vårt er at kundene skal komme til bedriften din av fri vilje, uten at du trenger å «jage» dem.

Våre verdier
Våre verdier danner grunnlaget for alt vi gjør. Vi er innovative, og er ikke redde for å tenke nytt. Samtidig er vi utforskende og nysgjerrige, noe vi mener er viktig om man skal lykkes over tid.

Vi er også opptatt av at du som kunde skal bli fornøyd. Gjennom målrettet arbeid sørger vi for at du som kunde skal nå målene dine i størst mulig grad.

Våre tjenester
Vi benytter oss av en rekke inbound-verktøy og -teknikker, der formålet er at bedriften din skal tiltrekke og konvertere kunder.

Gjennom engasjerende innhold og gode CTA-er kan du for eksempel få potensielle kunder til å besøke ønsket landingsside. Skal du oppnå salg, er det kanskje nødvendig å engasjere kunden ytterligere gjennom e-post. Med tiltak som kundeklubber kan du engasjere og begeistre kundene.

Og med verktøy som HubSpot kan kundereisen i stor grad automatiseres og tilpasses bedriften din.

- Aktivitet i sosiale medier
- Annonsering
- Blogg
- SEO
- Engasjerende innhold og landingssider
- E-post og nyhetsbrev
- Kundeklubber
- Automatisert kundereise (HubSpot)
Benchmark
siden 2019

Vårt lederteam

Teamet vårt består av løsningsorienterte og kreative folk med bakgrunn som utviklere og prosjektledere. Ved å slå sammen våre digitale hoder sørger vi for at du kan oppnå dine mål på en mest mulig lønnsom og effektiv måte.