Hei Geir

Geir - denne guiden er til deg

Hvordan lage effektiv video for markedsføring

Salgsprosess for B2B-selskaper

Det finnes ulike salgsprosesser for B2B-selskaper som ønsker å selge produkter eller tjenester til bedriftskunder. I dag har salgsprosessen i stor grad blitt digitalisert, og det finnes enklere og mer effektive salgsmetoder enn telemarketing, møtebooking og salgsmøter.

Les mer »

Tredjeparts-cookien forsvinner – hva nå?

Når du driver med markedsføring er det helt avgjørende at innholdet som markedsføres når ut til de riktige mottakerne. Ved hjelp av tredjeparts-cookies har det for eksempel vært mulig å nå ut til personer som interesserer seg for produktene eller tjenestene du selger.

Les mer »

Derfor har e-postmarkedsføring fortsatt livets rett

Dersom du leter etter en markedsføringsmetode med lave kostnader og høy avkastning, er e-postmarkedsføring verdt å investere litt tid i. Markedsføring via e-post har også mange andre fordeler – inkludert muligheten for å måle graden av respons med smarte verktøy.

Les mer »

Måten vi handler på har endret seg drastisk de siste årene.
Potensielle kunder har flere alternativer – og de har mer kunnskap tilgjengelig enn noen gang før. Innhold er av de viktigste delene i en inbound marketing strategi. Derfor vil vi gjerne dele vår kunnskap med deg – i å produsere godt innhold for din bedrift, skreddersydd for dine potensielle kunder.