Podcast

Et viktig element i en
helhetlig Inbound Marketing strategi

En av de mange fordelene ved å bruke inbound marketing markedsførings metodikk, er at det er enklere å nå ut til en bestemt målgruppe.

Hva er Podcast?

Podcast er like variert som folks fantasi kan gjøre dem til, og det er omtrent like mange sjangere du kan tenke deg til; nyheter og utdanning, helse og fitness, komedie og til og med fiksjon. Dette er bare noen av de mest populære typene.

Mens podcast-verdenen er bred og varierende og bare begrenset av skapernes fantasi – kan de aller fleste podcaster deles inn i ett av flere formater.

Dialog eller intervju, opplæring, fiksjon og histore – eller annet.

Selvfølgelig er dette noen av mange kategorier, og noen podcaster er blandinger eller hybrider av flere formater. 

Hvorfor benytte podcast som bedrift?

Mange er hekta på å høre på podcaster. I følge Statistica var det globale fellesskapet av podcastlyttere rundt 480 millioner i 2020, og det vil nå rundt 800 millioner innen 2025.

Årsaken er åpenbar: podcaster er morsomme, engasjerende og underholdende måter å få informasjon på. Så folk foretrekker bekvemmelighet fremfor innsats. Dette åpner for mange muligheter for næringslivet.

Podcast i en markedsførings strategi handler om å være der når kunden trenger deg, eller “top of mind” som vi også kaller det.

Snakk med oss om Podcast

Podcaststudio i Lillestrøm

Vi tilbyr fullt utstyrte podcaststudio i Lillestrøm. Med plass til inntil 4 personer, og mulighet for oppkobling til telefon for innringer til podcasten. Her kan du spille inn og administrere podcastene dine med våre toppmoderne spesialbygde utstyr til podcast.

Hvis du setter deg fast og trenger en hånd, har vi et team av fagpersoner i nærheten for å hjelpe deg med å ta opp, redigere og klippe sammen podcaster.

Vi hjelper deg selvfølgelig med publisering
Vi kan publisere til de kanalene som dere selv ønsker, samt også bygge en egen podcast side for å publisere eget innhold til deres nye podcast.

Livestream eller opptak av podcast?
Ikke noe problem! Vi kan rigge kamera for live streaming og opptak av podcast innspillingen. Dette gir enda et gir opp for publisering i sosiale medier. 

Kom i gang med Podcast

Hos oss i Benchmark Inbound kan du leie et helt markedsførings team innen inbound marketing og all kompetansen du trenger – for prisen av en ansatt. Et skreddersydd team tilpasset deres behov.