09/02/2022

SEO

SEO - Søkemotoroptimaliserng

Hvordan bringe koding, innhold og kontekst på din nettside sammen for å bli relevant på søk, som igjen leder til konverteringer

 

Benchmark Featured Clients

Hvordan bringe koding, innhold og kontekst på din nettside sammen for erobre rangering på søkemotorer.

SEO

SEO (Søkemotoroptimalisering)

Å komme høyest mulig opp i søkeresultet når noen gjør et søk som er relevant for din bedrift er viktig. Det resultatet som dukker opp i søkemotorer, som IKKE er betalt annonsering, kalles for det organiske resultatet. Ulike studier er blitt gjort på hvor mange som velger å klikke på en betalt annonse øverst i motsetning til klikk på resultatene i den organiske trefflisten. Studiene viser at over 70% velger å se forbi betalte annonser, og stoler mer på resultatet som dukker opp i det organiske treffet. Trafikk fra organisk er uhyre viktig kilde for businness og bør være en del av din bedrift sin digitale strategi.

Dette er et fagfelt som mange jobber med men desverre få behersker på en skikkelig måte. Å velge en riktig SEO partner er uhyre viktig, da dette resultater fra SEO arbeidet er tidskrevende og ikke kommer over natten. Ofte må man jobbe med SEO i 3-6 måneder før man begynner å se de riktige gode resultatene, om noen andre byråer sier noe annet så lyver de.

SEO Norge

Våre SEO eksperter lever og puster fagfeltet, og vi vet at teknologien og søkemotorene sine algoritmer endrer seg raskt. Vår jobb er å følge med på alt dette, slik at våre kunder har ekspertise til fingerspissene når de jobber med oss.

Google sine algoritmer endrer seg uten forvarsel, og det er viktig å ha mennesker på fagfeltet som er oppdaterte til enhver tid. Det handler ikke om å jobbe mot Google, men MED Google. Følger man kriterier/algoritmer og reglene de har satt så vil man få best mulig resultat.