Innholdsmarkedsføring

Bruk sterk historiefortelling som en vei til et salg.

Få innhold til å gjøre nytte for deg.

Godt innhold er nesten litt urettferdig. Det kan bringe kvalifiserte kjøpere til deg, hjelpe deg med konverteringer samtidig som det gir god branding, og kan levere verdi i mange år.

Vi lever i en digital verden hvor det finnes MYE innhold, så alt innhold når ikke dets fulle potensial. Om innholdet du publiserer skal ha suksess så kreves smidighet, strategi, villighet til å gi verdi, og ikke minst utholdenhet!

Benchmark Performance hjelper deg med å lage innhold som resonnerer med dine kunder fordi det er laget og tilpasset for dem. Våre tjenester innen innholdsmarkedsføring (content marketing) starter alltid med en god strategi, og en god definisjon av målgruppen. Har man dette definert så må man tilpasse innholdet i forhold til hvilken kanal på sosiale medier man ønsker å bruke. Sier man det på riktig måte, i riktig kanal, til riktig målgruppe så oppnår man suksess.

Benchmark
Inbound

Hos Benchmark kan du leie et helt team innen inbound markedsføring og all kompetansen du trenger, for prisen av én ansatt.

Et skreddersydd team som jobber tett med deres selskap, og har løpende oppfølging og dialog. 

Vil du vite mer?

Legg igjen kontaktinformasjon så blir du kontaktet