PPC – PAY PER CLICK

Hvordan lage gode kampanjer med godt og kreativt innhold til betalte plasser på nett, for å få relevant trafikk til nettstedet, fra rett publikum til rett tid.

Hvordan få mest mulig valuta for dine annonsemidler ?

Innen PPC finnes mange ulike kanaler, som f.eks Google/Youtube/Sponset innhold/Facebook ads/Programatisk bannerannonsering etc.

austin-distel

Utfordringen ligger i hvordan man skal få utnyttet disse kanalene på beste mulig måten slik at man når det riktige publikumet, med det rette budskapet til rett tid. Det å ha tilgang til ekspertise innen fagfeltet og å bruke de riktige verktøyene på de ulike kanalene er uhyre viktig. Hvis ikke så kan man sløse mye penger på klikk fra feil publikum. Det handler om å lage gode kampanjer som når det helt riktige publikumet, slik at man får mest mulig valuta ut av midlene som settes av.

Vi har lang erfaring i å lage smarte kampanjer med budskap som er kreativt og flott, slik at det treffer målgruppen til våre kunder. Man kan kalle våre eksperter som forskere innen dette feltet, noe som er med på å gi gode konverteringer og synlighet på en effektiv måte.

Benchmark
Inbound

Hos Benchmark kan du leie et helt team innen inbound markedsføring og all kompetansen du trenger, for prisen av én ansatt.

Et skreddersydd team som jobber tett med deres selskap, og har løpende oppfølging og dialog. 

Vil du vite mer?

Legg igjen kontaktinformasjon så blir du kontaktet