Din eksterne markedsavdeling

Hos oss kan du leie et helt team innen inbound markedsføring med deres spesialist områder, for prisen av én ansatt.
Et skreddersydd team etter behov og ønske som jobber tett med deres selskap, og har løpende oppfølging og dialog.

Digital markedsføring

Den viktigste strategien for å spre kunnskap og kompetansen deres bedrift besitter, for å la din målgruppe finne din bedrift.

Innholdsproduksjon

Video- og tekstinnhold er den viktigste plattformen for potensielle og eksisterende kunder å treffe deres ekspertise. Bedriftens blogg er en perfekt arena for SEO og innholdsmarkedsføring.

Søkemotoroptimalisering

De fleste kjøp begynner med et søk på Google. En langsiktig SEO-strategi vil gi økt synlighet i relevante i søk.

WordPress og WooCommerce

Behov for WordPress-utvikling? Benchmark har løsningen. Vi kan lage funksjonelle og brukervennlige WordPress-nettsider fra bunnen av, basert på bedriftens behov. Forutsigbart, tidsbesparende og enkelt.

HubSpot

HubSpot er en av verdens mest populære plattformer for salg, kundeservice og markedsføring basert på inbound marketing. Vi hjelper bedriften din med å implementere HubSpot, slik at markedsføringsprosessene blir oversiktlige og mindre tidkrevende. Gjennom HubSpot kan man blant annet tiltrekke, engasjere og begeistre kunder, helt fra de er leads til betalende kunder. Prosesser som e-postkommunikasjon kan automatiseres.

Marketing automation

Det er viktig at alle potensielle eller eksisterende kunder mottar innhold (via e-poster, sosiale medier, SMS osv.) som er skreddersydd deres fase i kjøpereisen.

Sosiale medier

En sterk og langsiktig strategi inneholder også sosiale medier, som gjør det mulig å dele kunnskap og relevant innhold til eksisterende og nye kunder.

Podcast

En podcast er ikke bare en nyttig kilde for kunnskap, den kan også være underholdende å lytte til. En relativt ny men svært effektiv metode for jobbe med markedsføring.

Nysgjerrig på inbound marketing?

Hos oss i Benchmark Inbound kan du leie et helt markedsførings team innen inbound marketing og all kompetansen du trenger – for prisen av en ansatt. Et skreddersydd team tilpasset deres behov.