WordPress vedlikehold

Drifts- og vedlikeholdsavtale for WordPress. Hva inkluderer det?

WordPress er en av de mest populære publiseringsplattformene i verden, men det krever teknisk kompetanse og tid til å håndtere og vedlikeholde. Derfor tilbyr vi en komplett drifts- og vedlikeholdsavtale for WordPress til alle våre kunder. Men hva innebærer egentlig en slik avtale?

 

Oppdateringer av WordPress

En av de viktigste oppgavene i en vedlikeholdsavtale er å holde nettsiden oppdatert. Dette gjelder både for WordPress-kjernen og eventuelle plugins eller temaer som brukes på nettsiden. Oppdateringer kan tilby nye funksjoner, men det viktigste er at de ofte inkluderer sikkerhetsoppdateringer som beskytter mot kjente trusler. Ved å holde siden din oppdatert, beskytter du den mot potensielle angrep.

 

Sikkerhetskopiering

Selv med de beste sikkerhetstiltakene på plass, kan uforutsette hendelser skje. Derfor tar vi regelmessig sikkerhetskopier av nettsiden din. Disse kopiene lagres på sikre servere og kan raskt gjenopprettes hvis noe går galt, enten det er en teknisk feil eller et sikkerhetsbrudd.

 

Feilsøking

Hvis det oppstår problemer med nettsiden din, tar vi oss av feilsøkingen. Vi identifiserer og løser problemet så raskt som mulig for å minimere nedetiden og forstyrrelsen for deg og dine besøkende.

Sikkerhetskontroller

Sikkerhet er en topp prioritet for ethvert nettsted. Vi utfører jevnlige sikkerhetskontroller for å identifisere og forhindre potensielle trusler. Dette kan være alt fra å blokkere mistenkelige IP-adresser til å implementere robuste brannmurer og sikkerhetsplugins. Vårt mål er å gi deg ro i sinnet, ved å vite at nettsiden din er sikker.

 

Ytelsestuning

Nettsidens ytelse er avgjørende for brukeropplevelsen og SEO. Vi kontrollerer og justerer nettsidens ytelse for å sikre at den laster raskt og fungerer effektivt. Dette kan omfatte alt fra å optimalisere bilder og kode, til å implementere caching-løsninger.

 

Teknisk support

Vi er her for å hjelpe deg med alle tekniske spørsmål du måtte ha om nettsiden din. Dette kan inkludere hjelp til å legge til nye funksjoner, forståelse av hvordan forskjellige deler av siden fungerer, og råd om hvordan du kan forbedre siden din. 

Overvåking

Til slutt, men ikke minst, overvåker vi nettsiden din for å sikre at den alltid er tilgjengelig for besøkende. Hvis siden din går ned, vil vi vite det umiddelbart og begynne å løse problemet.

Vårt mål med denne avtalen er å gi deg ro i sinnet ved å opprettholde og forbedre nettsidens ytelse, sikkerhet og stabilitet. Vi vil hjelpe deg med å fokusere på din kjernevirksomhet, uten å bekymre deg for nettsidens tekniske vedlikehold. Vi tilbyr også råd og veiledning på hvordan du kan utnytte nettsiden din til å oppnå dine forretningsmål. Med en drifts- og vedlikeholdsavtale, er du i trygge hender.

Hva koster en månedlig vedlikeholdsavtale for WordPress?

Å ha en pålitelig WordPress vedlikeholdsavtale er en investering i din digitale tilstedeværelse. Prisen på en slik avtale kan variere avhengig av en rekke faktorer som kompleksiteten på nettsiden din, antall besøkende, og den spesifikke omfanget av tjenestene som tilbys. Generelt kan du forvente å betale alt fra noen hundre til flere tusen kroner per måned. Dette avgjør hvor stor siden din er.

Når du vurderer kostnadene, er det viktig å tenke på verdien en slik avtale tilbyr. En vedlikeholdsavtale er ikke bare en kostnad – det er en investering i sikkerhet, stabilitet og optimal ytelse av nettsiden din. Den sikrer at siden din alltid er oppdatert, sikker, og fungerer som den skal, noe som kan bidra til å øke konverteringer, forbedre SEO-rangeringen og forbedre kundetilfredshet.

Det å ikke ha en vedlikeholdsavtale kan føre til flere problemer. For det første, kan utdaterte plugins og temaer utgjøre en sikkerhetsrisiko, ettersom de ofte har kjente sikkerhetsproblemer som hackere kan utnytte. For det andre, uten regelmessig vedlikehold og overvåking, kan ytelsen til nettsiden din begynne å avta, noe som kan føre til lengre lastetider, dårlig brukeropplevelse, og lavere SEO-rangering.

Dessuten, hvis noe går galt, kan kostnaden for å fikse det være mye høyere enn kostnaden for en vedlikeholdsavtale. For eksempel, hvis nettsiden din blir hacket og du ikke har en nylig sikkerhetskopi, kan du risikere å miste viktig innhold eller til og med hele nettsiden. Eller hvis det er en alvorlig feil på nettsiden din som fører til nedetid, kan du potensielt miste salg og kunder.

Kort sagt, selv om det er en kostnad forbundet med en WordPress vedlikeholdsavtale, kan verdien det gir og potensielle kostnader det sparer, gjøre det til en smart investering. Det gir deg ro i sinnet og lar deg fokusere på det du gjør best – å drive bedriften din.

Liten

1290 NOK /mnd
 • Månedlige WordPress-oppdateringer
 • Sikkerhetsmonitorering
 • Daglige sikkerhetskopier med 7 dagers lagring
 • Månedlig ytelsesrapport
 • E-poststøtte med normal responstid på 48 timer

Stor

4290 NOK /mnd
 • Alt fra Medium pakke
 • Daglige WordPress-oppdateringer
 • Sikkerhetskopiering i sanntid med 30 dagers lagring
 • 24/7 overvåking av nettstedet
 • Tilpassede ytelses- og sikkerhetsoptimaliseringer
 • Intill 5 timer innholdsendringer og oppdateringer
 • Månedlig strategimøte for nettstedsoptimalisering og vekst