Moderne arbeidsplass

Mo­derne arbeids­­plass med Micro­soft 365

Moderne arbeidsplass med Microsoft 365

Hos Benchmark ser vi en “moderne arbeidsplass” som en helhetlig tilnærming hvor ulike teknologier og verktøy kombineres for å maksimere medarbeidernes produktivitet og samarbeid. Microsoft 365 er en kraftig skyløsning som utgjør kjernen i den moderne arbeidsplassen, med verktøy som Office-pakken, Outlook, SharePoint, Teams og mange andre, som alle er inkludert i lisensene dine. Denne plattformen er designet for å møte både dagens og fremtidens behov for fleksibel og effektiv arbeidsflyt.

 

I Benchmark bygger vi videre på Microsoft 365 med vårt eget rammeverk, som hjelper deg å få mest mulig ut av løsningene. Vi tilpasser verktøyene til din bedrifts unike behov, slik at du kan dra nytte av alle funksjonene som gjør samarbeidet mer sømløst, effektivt og sikkert. Dette gir din virksomhet muligheten til å møte morgendagens utfordringer med trygghet og fleksibilitet, og vi sørger for at du har de verktøyene du trenger for å lykkes i en stadig mer digitalisert verden.

Benchmark rammeverk

Benchmark IT-styring
Sikrer at dine IT-ressurser utnyttes maksimalt for å støtte bedriftens mål og drift.

Benchmark klientdrift
Gir pålitelig og sømløs administrasjon av dine arbeidsstasjoner, slik at alt fungerer effektivt uten avbrudd.


Benchmark samhandling

Legger til rette for effektivt samarbeid på tvers av team, avdelinger og lokasjoner, med verktøy som forenkler kommunikasjonen.


Benchmark sikkerhet

Gir robust og pålitelig sikkerhet for å beskytte dine data og sikre trygge arbeidsforhold i hele organisasjonen.

Trenger du hjelp med IT-løsninger? Andreas hjelper deg med effektive løsninger som passer din bedrift.