Moderne arbeidsplass

Benchmark Klient­drift

Benchmark Klientdrift

Som en moderne arbeidsplass får ansatte tilgang til de riktige verktøyene, enten det er bedriftens bærbare datamaskin, smarttelefon eller annet utstyr. Med Benchmark Klientdrift sikrer vi at alle enheter i din bedrift oppfyller sikkerhetsstandardene, samtidig som brukerne får riktig tilgang til bedriftsdata.

 

Vi benytter de nyeste Microsoft-tjenestene, som Endpoint Manager, for å administrere alle enhetene dine sentralt, og sikre at de følger dine sikkerhetskrav. Om en enhet ikke oppfyller disse kravene, utvikler vi en plan for å bringe den i samsvar. Benchmark Klientdrift inkluderer også administrasjon av Windows 365, Microsofts skybaserte desktop tjeneste, som lar sine ansatte bruke sitt personlige Windows-skrivebord fra hvilken som helst enhet på en trygg måte, uavhengig av enhet og lokasjon.

 

Benchmark leverer flere tjenester innen drift, overvåkning og sikkerhet for sine PC-er, Macbooks, telefoner og nettbrett. Vi tar hele ansvaret, kombinert med full support og drift. Ta kontakt med oss om du ønsker et uforpliktende møte.

Trenger du hjelp med IT-løsninger? Andreas hjelper deg med effektive løsninger som passer din bedrift.