Case study

Hvordan vi lagde ny nettbutikk for Carhartt Workwear Norge

Bakgrunn

Carhartt er en anerkjent internasjonal merkevare som produserer kvalitetsklær, og er et kjent og ettertraktet merkevare også her hjemme i norske markedet. Carhartt Workwear Norge AS tilbyr et bredt utvalg av arbeidsklær og tilbehør som er spesielt designet for å tåle de tøffe arbeidsforholdene som finnes i norden. De selger alt fra arbeidsbukser og jakker til hodeplagg og arbeidssko, i deres nettbutikk

Problemet

Workwear Norge kom til oss etter de hadde sagt opp samarbeidet med et annet digitalt byrå på bakgrunn av at det ikke ga resultater. Carhartt Workwear Norge hadde en enkel nettside bygget i WIX som ikke lengre dekket deres behov, og var utdatert. De var ute etter en ny, moderne nettbutikk som kunne håndtere høye trafikkmengder, var brukervennlig og som kunne integreres med deres eksisterende systemer.

Løsningen

Vi i Benchmark ble involvert for å hjelpe til med å utvikle ny nettbutikk. Vårt team av utviklere og designere gikk grundig gjennom deres ønsker og mål, og utviklet en løsning som var skreddersydd for Carhartt sitt behov. Vi lagde en nettbutikk med et moderne design og en enkel navigasjonsstruktur som gjorde det enkelt for kundene å finne og å kjøpe produkter.

Vårt team bisto også med oppsett og integrasjoner av tripletex lager og kassesystem som fungerte sømløst med deres nye WooCommerce nettbutikk. På denne måten kunne de enkelt føre regnskap, ha kontroll på lager og ikke minst daglig salg i både nettbutikk og fysisk utsalg. 

Dette sier kunden

Å samarbeide med Benchmark i utviklingen av våre nye nettsider, Kahlbom & Co og Workwear Norge, har vært en god opplevelse fra begynnelse til slutt. Gjennom hele prosjektet viste Benchmark- teamet en stor grad av profesjonalitet, dedikasjon og fleksibilitet. Deres evne til å lytte og forstå våre behov var umiddelbart tydelig, og de tilbød kreative løsninger som passet perfekt med vår visjon. Uansett hvilke utfordringer vi møtte underveis, var teamet deres raskt ute med å foreslå og implementere effektive løsninger som sikret at prosjektet fortsatte å bevege seg fremover. Deres imøtekommende natur gjorde kommunikasjonen enkel og effektiv, og vi følte oss verdsatt og hørt gjennom hele prosessen.

Resultatet av dette samarbeidet er nettsider som står til våre forventninger. Vi er utrolig stolte av våre nye nettsider til Kahlbom & Co og  Workwear Norge. Vi er takknemlige for at vi valgte Benchmark som vår partner. Anbefales på det sterkeste til alle som ser etter et team som kombinerer teknisk ekspertise med god kundeservice. 

Thomas Kahlbom

Resultater

Etter lanseringen av den nye nettbutikken, så Carhartt en umiddelbar økning i antall besøkende og salg på nettstedet deres. De kunne fortelle at kundene deres var veldig fornøyde med den nye nettbutikken og at det var mye enklere for dem å kjøpe produkter nå enn det var tidligere.

Vi er veldig stolte over å ha hjulpet Carhartt Workwear Norge med å skape en vellykket nettbutikk som har gitt en økning i salg og fornøyde kunder. Vårt samarbeid med dem har vært en suksess, og vi ser frem til å fortsette å hjelpe dem med å vokse og utvikle seg i fremtiden. Trenger din bedrift ny nettside? Ta kontakt med en av oss i Benchmark teamet. 

Vil du samarbeide med oss?