Case study

Hvordan vi lagde ny nettbutikk for Carhartt Workwear Norge

Bakgrunn

Carhartt er en anerkjent internasjonal merkevare som produserer arbeidsklær og har blitt et etablert merke i det norske markedet for arbeidsklær. Carhartt Norge tilbyr et bredt utvalg av arbeidsklær og tilbehør som er spesielt designet for å tåle de tøffe arbeidsforholdene som finnes i norden. De selger alt fra arbeidsbukser og jakker til hodeplagg og arbeidssko, i nettbutikken Workwear Norge. Carhartt Norge er kjent for å tilby høykvalitets arbeidsklær til rimelige priser, noe som har gjort merket populært blant arbeidere i Norge.

Problemet

Workwear Norge kom til oss etter de hadde sagt opp samarbeidet med et annet digitalt byrå på bakgrunn av at det ikke ga resultater. Carhartt hadde en nettbutikk før, men den var utdatert og hadde ikke lenger nok kapasitet til å dekke behovet deres. De var ute etter en ny, moderne nettbutikk som kunne håndtere høye trafikkmengder, var brukervennlig og som kunne integreres med deres eksisterende systemer.

Løsningen

Vi i Benchmark ble involvert for å hjelpe til med å utvikle ny nettbutikk, og vi var glade for å hjelpe. Vårt team av utviklere og designere gikk grundig gjennom deres ønsker og mål, og utviklet en løsning som var skreddersydd for Carhartt sitt behov. Vi lagde en nettbutikk med et moderne design og en enkel navigasjonsstruktur som gjorde det enkelt for kundene å finne og å kjøpe produkter.

Vårt team integrerte også nettbutikken med det eksisterende systemet for håndtering av lager og bestillinger, slik at Carhartt kunne fortsette å bruke sitt eksisterende systemer uten avbrudd. På denne måten ble prosessen mer effektiv og Carhartt kunne fortsette driften uavbrutt.

Resultater

Etter lanseringen av den nye nettbutikken, så Carhartt en umiddelbar økning i antall besøkende og salg på nettstedet deres. De kunne fortelle at kundene deres var veldig fornøyde med den nye nettbutikken og at det var mye enklere for dem å kjøpe produkter nå enn det var tidligere.

Vi er veldig stolte over å ha hjulpet Carhartt Workwear Norge med å skape en vellykket nettbutikk som har gitt en økning i salg og fornøyde kunder. Vårt samarbeid med dem har vært en suksess, og vi ser frem til å fortsette å hjelpe dem med å vokse og utvikle seg i fremtiden. Trenger din bedrift ny nettside? Ta kontakt med en av oss i Benchmark teamet. 

Vil du samarbeide med oss?