Innholdsproduksjon 

Et viktig element i en
helhetlig Inbound Marketing strategi

En av de mange fordelene ved å bruke inbound marketing markedsførings metodikk, er at det er enklere å nå ut til en bestemt målgruppe.

Hva er Innholdsproduksjon ?

Innhold kan være så mangt, og i forskjellige formater. Video- og tekstinnhold er noen av de viktigste plattformen for potensielle og eksisterende kunder å finne deres ekspertise. Bedriftens blogg er en perfekt arena for SEO og innholdsmarkedsføring. Og bedriftens YouTube kanal kan bidra til kunnskap og læring – på en veldig effektiv måte.

Bedriftsbloggen din er et annet viktig redskap innen inbound marketing. På bloggen kan du nemlig dele innhold målgruppen din interesserer seg for. Samtidig kan blogginnleggene skrives på en SEO-vennlig måte, noe som kan bidra til økt trafikk til siden din.

Les også: Hvordan skrive optimalisert innhold for blogg?

På en blogg kan du for eksempel dele guider og tips, og dermed gi målgruppen din innhold som faktisk er nyttig og verdifullt. Det kan også være aktuelt med blogginnlegg som deles på andre nettsider/bedrifters blogger (såkalt gjesteblogging), noe som også er viktig innen SEO.

Det sies at man husker omkring 95 % av budskapet når det formidles gjennom levende bilder. Til sammenligning vil man i snitt bare huske 10 % av budskapet når det blir formidlet gjennom tekst.

Av den grunn er det lurt å rette fokus på videoinnhold, og ikke bare tekst, når du skal nå ut til kundene gjennom inbound marketing.

Les mer: Derfor er Referansefilm / testimonialfilm så effektivt

Trenger du hjelp med film- og videoproduksjon?

Erfaring med videomarkedsføring er viktig, og er et viktig element for å lage inbound marketing-innhold i videoform. Vil du lære mer om film i markedsføring! Følg med på våre kommende seminar og webinarer.

Lag en blogg- og innholdsplan

Det å lage gode blogginnlegg som faktisk engasjerer målgruppen, er ofte lettere sagt enn gjort.

Mange bedrifter ønsker derfor hjelp med å lage innholdet, slik at det blir mest mulig skreddersydd for potensielle (og eksisterende) kunder.

Siden man heller ikke bør glemme SEO når man lager blogginnlegg, er det kanskje ekstra nyttig å få hjelp til denne biten. Arbeid med SEO kan være tidkrevende.

Hva med det nye, podcast?

Ja, podcast er fremdeles “nytt” men kommer for fullt fremover – og kan være den nye satsningen du skal ha med i markedsføringsplanen. 

Les mer: Hvordan lage egen podcast?

Snakk med oss om Innholdsproduksjon 

Kom i gang med Innholdsproduksjon 

Hos oss i Benchmark Inbound kan du leie et helt markedsførings team innen inbound marketing og all kompetansen du trenger – for prisen av en ansatt. Et skreddersydd team tilpasset deres behov.