Komplett markedsteam

Hvorfor leie et komplett team, for prisen av én ansatt?

Mens mange vurderer å ansette dedikerte markedsføringsfolk, finner de snart ut at lønnsutgiftene kan være høyere enn antatt. Si at gjennomsnittslønnen til én markedssjef er 881.200 kroner årlig, noe som utgjør 73.433 kroner i måneden. Dette er før sosiale kostnader og andre kostnader legges på. Men hva om det fantes en mer kostnadseffektiv løsning?

Strategi handler om å utvikle en langsiktig plan for å oppnå dine forretningsmål. Dette kan omfatte alt fra å utvikle en ny produktlinje, til å utvide til nye markeder eller øke markedsandelen din. En strategi bør være nøye planlagt og gjennomtenkt, med klare mål og tiltak for å oppnå dem. Det er viktig å vurdere både interne og eksterne faktorer når du utvikler en strategi, og å tilpasse planen din etter hvert som situasjonen endrer seg.

Rådgiving er en annen viktig faktor når det gjelder å drive en vellykket bedrift. Rådgivere er erfarne fagfolk som kan gi deg verdifulle råd og veiledning basert på deres ekspertise og erfaring. Dette kan inkludere alt fra å hjelpe deg med å utvikle en strategi, til å gi deg praktisk veiledning om daglige forretningsprosesser.

Reklamebyra-designbyra-digitalbyra-lillestrom-oslo

En ny tilnærming til markedsføring

Marketing for hire er tilrettelagt til bedrifter i vekst for en eskreddersydd markedsføringsløsning, med et bredt spekter av tjenester tilpasset deres unike behov. Hovedideen? Å leie et toppmoderne markedsføringsteam uten de lange, byrdefulle forpliktelsene av fulltidsansettelser.