Case study

Hvordan vi hjalp Let's Ink Tattostudio med online bestillingssystem og helt ny nettside

Om Let`s ink

Let’s Ink er et tatoveringsstudio med dyktige tatoveringsartister med 16 års erfaring. De har studio i både Larvik og Drammen og artistene har et sterkt fokus på detaljer og anatomi i forhold til størrelser og plassering av tatoveringene.

Kundens utfordring

Let`s ink hadde en utdatert nettside og innså at de trengte en oppdatering, og kom i kontakt med oss i Benchmark for å få dette til. Vi startet prosjektet ved å gjennomføre en grundig analyse av Let`s Ink sitt eksisterende nettsted, inkludert innhold, funksjoner, brukeropplevelse og design. Vi satt oss deretter ned sammen med Let`s Ink for å forstå deres mål og visjoner for den nye nettsiden.

Hva kunden trengte

En av de viktigste prioriteringene for Let’s Ink var å skape en nettside som ville være enkel og intuitiv for besøkende å navigere, samtidig som den skulle ha en moderne og unik design som passet til deres merkenavn. Vi bestemte oss for å bygge siden i WordPress med et spesialtilpasset tema som var optimalisert for hastighet og brukeropplevelse.

I løpet av utviklingsprosessen sørget vi for å optimalisere nettsidens bilder for å redusere nettsidehastigheten, og vi gjorde det enkelt for Let’s Ink å administrere nettstedets innhold selv. Dette inkluderte en integrert betalingsløsning for enkel og sikker betaling og en brukervennlig bookingløsning som sparer de ansatte for telefonhenvendelser som kan forstyrre arbeidet.

Resultater

Resultatene etter lansering av det nye nettstedet var svært gode. Let`s Ink så en umiddelbar økning i trafikk og salg, og nettstedet var betydelig mer brukervennlig og moderne enn det forrige. Kunder ga positive tilbakemeldinger om den nye nettsiden, og Let`s Ink kunne nå fortsette å vokse og ekspandere virksomheten sin.

Se nettsiden her: https://www.letsink.art/ 

Let’s Ink fikk en mer moderne, brukervennlig og funksjonell nettside og så en rask økning i trafikk og salg. Har din bedrift behov for ny nettside? Ta kontakt med oss idag og hør hvilke muligheter som finnes.

Vil du samarbeide med oss?