Webutvikler lillestrøm

Ønsker du en leverandør av nettside lokalt i Lillestrøm, så har du kommer til riktig plass

LEVERANDØR AV NETTSIDE OG WEBUTVIKLING SENTRALT I LILLESTRØM.

I hjertet av Lillestrøm sentrum, nærmere bestemt Adolph Tiedemandsgate 20 holder vi til. 

WordPress er blant de kraftigste verktøyene for å lage nettsider, både vanlige og erfarne brukere bruker det til å kjøre moderne nettsider. Webutviklere velger det også denne plattformen for å spare tid og krefter på å utvikle nettsider fra bunnen av, når det ikke er nødvendig.

Hva er forskjellen på WordPress utvikling og webutvikling med koder fra bunn?

En WordPress-utvikler er en som koder innenfor WordPress-plattformen spesifikt, mens en webutvikler er den generelle terminologien for noen som koder nettsteder. Utviklere bruker designmalen fra designeren som grunnlag for kodingen. Uansett om du velger WordPress eller å kode nettside fra bunn, kan du designe hjemmesiden etter ønske og behov.

Hva er best av WordPress og kode fra bunn?

Hvis du ønsker å utvide nettsiden din og hele tiden oppdatere den, er WordPress det beste valget. Hvorfor det? Med WordPress kan du vedlikeholde nettstedet ditt selv, selv uten noen tekniske ferdigheter. Du kan også lage innhold og sider du trenger når du vil. Dersom man overgår et visst antall plugins som går på bekostning av SEO, hastighet og hvor tung nettsiden blir å laste – kan det være lurt å bygge nettsiden fra bunn.

Gratis WordPress nettside

Ja, WordPress er gratis og det som kalles for “open-source” – fritt for alle å benytte. Du kan selv skaffe domene, webhotell, designe filer og strukturere websiden din – HELT GRATIS! Men når alt kommer til stykket er det lurt å benytte noen som kan vedlikeholde, sikre oppetid, beskytte mot hacking og skader, samt implementere nødvendige API’er for å ha en fullverdig side for din bedrift. Husk at nettsiden er bedriftens ansikt utad, og et digitalt butikkvindu.

Klar for å starte ditt nye prosjekt innen webutvikling?

Vil du samarbeide med oss?